A Cívis Hotel Kálvin a Best Western lánchoz csatlakozott

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

A Cívis Hotel Kálvin a Best Western lánchoz csatlakozott

Feltöltve: 2007-06-26

A Best Western Hotel Kálvin az első nemzetközi szállodalánc Debrecenben, a szálloda teljes rekonstrukciója március közepén ért véget.

A szálloda teljes körű felújítását, amely a hotel minden területét érintette, az idén márciusban fejezték be, ezt követően a Hotel Kálvin csatlakozott a Best Western nemzetközi szállodalánchoz.

A szállodába való belépéskor szembetűnik az új recepciós pult, a megszépült lobby, amelynek egyik szegletében komplex szolgáltatásokat nyújtó business sarkot rendeztek be (PC, internet, nyomtatási- és faxolási lehetőség, stb.) a szálloda üzletember vendégköre számára. A szálloda valamennyi szobája és fürdőszobája is megszépült. A szobákba black-out sötétítő függönyök kerültek, az ágyakat ágystóla díszíti és védi, a tereket új világítás teszi hangulatossá és otthonossá. Vendégek kényelmét szolgáló új szolgáltatások a kávé/tea bekészítése és a hajszárítók a fürdőszobákban.

A szállodát a nemzetközi szállodalánc standardjainak megfelelően újították fel. A szobákon kívül az étterem és a Cívis különterem is új színbe öltözött. A szállodánk április 15-től hivatalosan is a Best Western International tagja.

Az új EU tagországokban, de Horvátországban, Szerbiában és Montenegróban is nagy az igény a szállodatulajdonosok részéről arra, hogy szállodájuk nemzetközi lánchoz tartozzon – mondta Dr. Gerhard Jungreuthmayer, a Best Western Central Europe elnöke. Amennyiben ezek a hotelek jellegükben és elhelyezkedésükben megfelelnek a nemzetközi utazóközönség igényeinek, mi is szívesen együttműködünk – tette hozzá.

A Best Western Central Europe jelenlegi ajánlatában 73 szálloda szerepel kilenc országban. Magyarországon immár tíz szálloda tartozik a Best Western családhoz: öt a fővárosban, egy-egy hotel pedig Siófokon, Sopronban, Cegléden és Debrecenben illetve az idén egerszalókon nyíló.